Nieuwe producten

Nieuwe producten
Alle nieuwe producten

Call Of Duty Black OPS 4 PC

€ 59,99
Kies product conditie:
Aantal
Bijna uitverkocht!

 

Voor 16.00u besteld, dezelfde dag verzonden

 

Veilig betalen via IDEAL

 

Bestelling direct afhalen in onze Gameshop

Pre-order Call of Duty: Black Ops 4 Specialist Edition en krijg toegang tot de Private Beta, Bonus digitale content en 1100 Call of Duty® Points.

Maak je gereed, want Black Ops is terug! Met gegronde Multiplayer gevechten, het grootste Zombies aanbod ooit met drie volledige ondode avonturen én Blackout, waar het universum van Black Ops tot leven komt in een enorme Battle Royale ervaring. Blackout bestaat uit de grootste map uit de geschiedenis van Call of Duty, met kenmerkende Black Ops gameplay, personages, locaties en wapens uit de Black Ops series.

 Black ops 4 heeft niet één, maar twee Bèta's. De Multiplayer Bèta begint op 3 augustus voor PlayStation 4, kort daarna gevolgd door Xbox One en PC. In september kunnen spelers voor het eerst aan de slag met Blackout, de geheel nieuwe en unieke Black Ops Battle Royale modus. 

Deelname heeft zijn beloningen: alle deelnemers aan de Bèta ontvangen een exclusieve Calling Card die ze met trots kunnen tonen. En elke speler die de maximale rank in de Bèta behaalt, verdient een permanente Weapon Unlock Token die je gelijk kunt gebruiken wanneer de game uitkomt!

Het Multiplayer Bèta schema: 

Playstation 4

Begin: 3 augustus om 19:00 uur
Einde: 6 augustus om 19:00 uur 

Playstation 4 en Xbox One

Begin: 10 augustus om 19:00 uur
Einde: 14 augustus om 19:00 uur 

PC early access

Begin: 10 augustus om 19:00 uur

PC open bèta

Begin: 11 augustus om 19:00 uur
Einde: 13 augustus om 19:00 uur

Ga voor meer informatie over de bèta, inclusief de maps en modes, naar het Treyarch aankondiging blog of Activision aankondiging blog.  https://blog.activision.com/

Hoe gebruik ik de code:

De codes moeten ingelost worden bij www.callofduty.com/beta en daar kies je dan het platform en dan binnen +- 48 uur krijg je de code in je mailbox. Tevens zal deze code voor de Blackout Beta (september) gelden. Dus diegene die de code geactiveerd hebben die hebben automatisch ook de Black Out beta al geactiveerd

PC517
1 Item
2018-05-10

Datasheet

PEGI Leeftijd
18+
Genre
Shooter

Specifieke referenties

ean13
5030917239045