Cat Quest + Cat Quest 2 Switch

€ 39,99
Kies product conditie:
Aantal
Bijna uitverkocht!

 

Voor 16.00u besteld, dezelfde dag verzonden

 

Veilig betalen via IDEAL

 

Bestelling direct afhalen in onze Gameshop

Cat Quest + Cat Quest 2 - Pawsome Pack

Cat Quest is een open-wereld actie-RPG die zich afspeelt in een fantasierijk van katten. Als vervolg op het bekroonde origineel, kun je met Cat Quest II nu alleen of met een vriend spelen, zowel een kat als een hond terwijl je aan een epische reis begint! Zoek in een wereld vol magie, versla nieuwsgierige monsters, verzamel stat-boostende buit en ga op een catventure als nooit tevoren!

Uitbreiding van het origineel met meer explosieve spreuken, nieuwe wapenopties en lokale coöperatie - Cat Quest II verbetert alle aspecten van de universeel aanbeden indie-sensatie. Geniet van beide games in één opgeruimd pakket!

kenmerken

Dit geweldige pakket bevat Cat Quest en Cat Quest II voor een verscheidenheid aan catventures - met een omkeerbare hoes!
Gloednieuw verhaal dat zich afspeelt in de wereld van Felingard - en verder!
Geheel nieuwe coöp-gameplay. Speel als kat en hond, alleen of met een vriend!
Nieuwe wapensoorten - Beheers zwaarden, stokken en meer om een ​​bont-midable vechter te worden!
Meer spreuken brengen je vijanden nog meer oordelen.
Nieuwe passieve vaardigheden, waarvan de eigenschappen kunnen worden gemengd en gecombineerd voor eindeloze mogelijkheden!
Spannende en gevarieerde kerkers gevuld met nieuwe vallen en obstakels, waardoor elke sprong in het onbekende een frisse ervaring wordt!
Blaf op een litanie van zijmissies, die elk hun eigen verhaal vertellen en de kennis en het universum van Cat Quest uitbreiden!
Cat Quest II vertelt de staart van twee koningen, samengebracht tegen hun wil, en brengt een onwaarschijnlijk partnerschap samen terwijl ze hun tronen heroveren.
Vlaag van talen! De originele Cat Quest is gelokaliseerd in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Thais, Japans en Chinees!
Zelfs moar talen! Cat Quest II heeft alle voorgaande talen, evenals Nederlands, Portugees, Russisch, Koreaans en Turks!
Ga vandaag nog op de ultimutt catventure!

Switch376
1 Item

Datasheet

PEGI Leeftijd
7+
Genre
RPG

Specifieke referenties

ean13
5060690791065