Nieuwe producten

Nieuwe producten
Alle nieuwe producten

PDP Afterglow AG9 Wireless Headset XboxOne

€ 79,99

Aantal
Niet op voorraad

  • Veilig betalen via IDEAL Veilig betalen via IDEAL
  • Altijd lage verzendkosten van € 1,99 Altijd lage verzendkosten van € 1,99
  • Direct ophalen in onze winkel Direct ophalen in onze winkel

De AG 9 is een premium draadloze headset voor PlayStation 4 van PDP, de #1 third-partyfabrikant van gamingaccessoires. Geniet probleemloos van de volledig draadloze verbinding: via een meegeleverde USB-transmitter, dus zonder kabel naar de controller of console.

De headset beschikt over krachtige 50 mm neodymiumdrivers, en heeft twee verschillende geluidsmodi: Pure Audio en Bass Boost. De flexibele en afneembare microfoonarm heeft echo- en ruisonderdrukking voor kristalheldere online communicatie. De headset is ontworpen met het oog op comfort: de onderbroken hoofdband en extra zachte oorschelpen verlagen de druk en verminderen je vermoeidheid tijdens lange gamingsessies.

Geniet van de kenmerkende blauwe Afterglow verlichting of zet hem om naar de blackoutmodus zodat het hi-tech schakelsysteem van de headset zichtbaar wordt. Premium True Draadloze Headset: Geniet van een probleemloze aansluiting dankzij de meegeleverde USB-transmitter, met een bereik van zo'n 12 meter. Geniet van een batterijduur van zo'n 16 uur - voor langdurige gamingsessies. Krachtige 50 mm neodymiumdrivers: Dankzij de krachtige 50 mm neodymiumdrivers kun je van je games genieten zoals het is bedoeld.

De AG 9 is ontworpen met als doel het voortbrengen van ongelofelijk diep, rijk en helder geluid. Afneembare microfoon met ruisonderdrukking: De afneembare, flexibele microfoon met ruisonderdrukking kun je precies naar wens plaatsen en maakt kristalheldere communicatie met andere spelers mogelijk. Comfortabele, aanpasbare hoofdband: De verstelbare, gevoerde hoofdband is naar wens aan te passen en zorgt voor een comfortabel gevoel tijdens lange gamingsessies. 

Kenmerkende Afterglow verlichting: Geniet van de kenmerkende helderblauwe Afterglow LED-verlichting of zet hem om naar de Blackoutmodus zodat het interne schakelsysteem van de headset zichtbaar wordt.

Kenmerken

  • - Speciaal ontworpen voor Sony PlayStation 4.
  • - Communiceer in alle vrijheid van beweging (geen kabel naar de controller).
  • - Flexibele en afneembare microfoonarm met echo- en ruisonderdrukking.
  • - Onderbroken hoofdband voor ultiem comfort en aanpasbaarheid.
  • - Krachtige 50 mm drivers met twee afzonderlijke geluidsmodi: Pure Audio en Bass Boost.
PDP
Headset083

Datasheet

Aansluiting
Wireless