• Aanbieding!
  • Helaas uitverkocht
Rockstar

Red Dead Redemption 2 PS4

€ 19,99
Kies product conditie:
Aantal
  Helaas uitverkocht

 

Voor 16.00u besteld, dezelfde dag verzonden

 

Veilig betalen via IDEAL

 

Bestelling direct afhalen in onze Gameshop

Pre-order Red Dead Redemption 2 en ontvang War Horse en de Outlaw Survival Kit:

Dit prachtige ijzergrauwe Ardenner-oorlogspaard is een betrouwbare partner in het heetst van de strijd. Dit ras is dapperder en heeft een groter uithoudingsvermogen dan de gemiddelde strijdros en blijft zelfs in de meest intense gevechtsactie koelbloedig. War Horse is beschikbaar in de Story Mode van Red Dead Redemption 2.

De Outlaw Survival Kit bevat een verzameling essentiële voorraden die het woeste leven in de wildernis enigszins draaglijker maken, zoals items waarmee je je gezondheid herstelt, Dead Eye en nog meer. De Outlaw Survival Kit is beschikbaar in Story Mode van Red Dead Redemption 2.

Amerika, 1899. Wetshandhavers hebben het gemunt op de laatste outlaw-bendes. Wie zich niet wil overgeven, wordt genadeloos afgemaakt.

Arthur Morgan en de Van der Linde-bende slaan op de vlucht nadat in het plaatsje Blackwater een overval slecht afloopt. Met federale agenten en de beste premiejagers van het Westen op de hielen, trekken ze door het ruige hart van Amerika, een spoor van overvallen en vuurgevechten achter zich latend. Als door interne strubbelingen de bende uiteen dreigt te vallen, wordt Arthur gedwongen een keuze te maken. Kiest hij voor zijn idealen of voor de bende waar hij alles aan te danken heeft?

Red Dead Redemption 2, van de makers van Grand Theft Auto V en Red Dead Redemption, is een episch verhaal over het einde van het Wilde Westen en het begin van een nieuw tijdperk.

Productdetails

Rockstar
PS4G0936

Datasheet

PEGI Leeftijd
18+
Genre
Shooter

Specifieke referenties

ean13
5026555423106