• Helaas uitverkocht
Konami

Efootbal Pes 2020 PS4

€ 29,99

Kies product conditie:
Aantal
  Helaas uitverkocht

 

Voor 16.00u besteld, dezelfde dag verzonden

 

Veilig betalen via IDEAL

 

Bestelling direct afhalen in onze Gameshop

eFootball PES 2020 leidt een nieuw decennium in van toonaangevende voetbalsimulatie, met de uitgesproken belofte om eFootball revolutionair te vernieuwen en de sport te introduceren bij een wereldwijd publiek. De PES reeks blijft zo veel mogelijk realisme nastreven en onder meer door goed te luisteren naar feedback van fans, zijn verschillende impactvolle wijzigingen doorgevoerd, die spelers volledige vrijheid en controle geven. Belangrijke wijzigingen zijn onder meer een geremasterde versie van Master League, een compleet nieuwe speelmodus genaamd Matchday en een compleet vernieuwde visuele identiteit van de spelmenus.

Master League Remastered

Er gaat veel veranderen aan de bij fans favoriete speelmodus Master League, die gekenmerkt wordt door een krachtig nieuw interactief dialoogsysteem, dat spelers controle geeft als het gaat om het bepalen van het verloop van de wedstrijd. Dit stelt spelers in staat te reageren op een manier die bij hun persoonlijkheid past, om progressie te stimuleren en hun eigen Master League story te creëren.

De transfermarkt in PES 2020 zal bovendien gebruikmaken van een gloednieuw algoritme, dat ervoor zorgt dat transfers, transfer fees, salarissen en andere elementen een getrouwe weergave van de werkelijkheid zijn.

Verdere extras zijn onder meer:

  • - De mogelijkheid om sponsorlogos te creëren en te customizen, die in de achtergrond zullen worden weergegeven tijdens interviews en in het scherm van het Master League hoofdmenu.
  • - De mogelijkheid om eigen custom trainers te creëren met vooruitstrevende 3D scanning-technologie, die spelers in staat stelt om beelden te gebruiken van individuen met uiteenlopende posturen en lengtes.
  • - f de mogelijkheid om te spelen via Master League en hierbij verschillende legendarische trainers als je avatar te gebruiken, inclusief Zico, Cruyff and Maradona.

Splinternieuwe speelmodus: Matchday

In een splinternieuwe speelmodus for PES 2020, weet Matchday de essentie van voetbalcultuur door te vertalen naar een competitief format dat spelers van de tribune haalt en ze in het veld plaatst. Verzeker jezelf van een basisplaats aan het begin van iedere wekelijkse wedstrijd, waarbij iedere perfecte passeerbeweging en ieder prachtig doelpunt meetelt voor de overwinning.

Bundel je krachten met andere PES nieuwkomers en ervaren veteranen en span samen om een collectieve voorsprong op te bouwen in aanloop naar de Grand Final. Zodra elk wekelijks toernooi zijn laatste fase bereikt, worden de resultaten van alle groepswedstrijden geanalyseerd om aan elke zijde de best presterende speler aan te wijzen. Deze spelers worden geselecteerd als Representatives, die een basisplaats verdienen om te strijden in de Grand Final voor de zijde die zij willen vertegenwoordigen volledig te bekijken via een livestream feed in Matchday mode.

Extra game features: 

Los van Master League en Matchday zijn er meerdere belangrijke veranderingen aangebracht in PES 2020 die een direct resultaat van feedback van fans zijn. Onderdeel hiervan zijn verbeterde onderscheppingsmechanismes en nieuwe technieken; contextgevoelige trapnauwkeurigheid, realistischere verdediging en de toevoeging van opzettelijk vals spel.

Met de introductie van verbeterde belichting, betere spelersmodellen, realistische cutscenes en herhalingen, plus een compleet nieuwe camerahoek die de look + feel van een live uitzending mogelijk maakt, heeft het spel er nog nooit mooier uitgezien.

Productdetails

Konami
PS41140

Datasheet

PEGI Leeftijd
3+
Genre
Sport

Specifieke referenties

ean13
4012927104521