• Helaas uitverkocht
Ubi Soft

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint Auroa Edition PS4

€ 11,99
Kies product conditie:
Aantal
  Helaas uitverkocht

 

Voor 16.00u besteld, dezelfde dag verzonden

 

Veilig betalen via IDEAL

 

Bestelling direct afhalen in onze Gameshop

Bouw, handel, ontdek en verken... nu ook in virtual reality! Sinds de lancering van de game heeft ontwikkelaar Hello Games onvermoeibaar gewerkt aan de uitbreiding en verfijning van de No Man's Sky-ervaring, met nieuwe functies, verhaallijnen, grafische upgrades en online multiplayer updates. Aan dat rijtje mag nu de toevoeging van virtual reality toegevoegd worden. In deze nieuwe uitgave van No Man's Sky vind je de volledige game met alle uitgebrachte updates en ondersteuning voor PlayStation VR, waardoor dit het perfecte pakket is om te beginnen aan jouw galactische avonturen in No Man's Sky.
No Man's Sky

Je begint aan de rand van het Euclides-sterrenstelsel en kiest je eigen, interstellaire reis in een uitgestrekt universum dat barst van het leven, gevaar en ontelbare mysteries.

No Man's Sky is een waanzinnig ambitieus, eigenzinnig sciencefiction-avontuur dat zich afspeelt in complete sterrenstelsels die tot leven worden gebracht door procedurele generatie. Ga op reis door een eindeloze hoeveelheid planetenstelsels die steeds gevarieerder en gevaarlijker worden. Zoek zeldzame materialen, handel met buitenaardse wezens, bebouw planeten en vind aanwijzingen over het mysterieuze ontstaan van het universum.

Hoe je het overleeft, mag je helemaal zelf invullen. Stel vloten samen van gigantische vrachtschepen en raas door het universum. Bouw grote, bewoonbare basissen op planeten, aan de oppervlakte, onder de grond of zelfs op de zeebodem. Koop en verbeter je eigen wapens en ruimteschepen en neem het op tegen ruimtepiraten, vijandige fauna of het mysterieuze leger van sentinels.

Het is jouw universum om te verkennen. Miljarden en miljarden planeten wachten op ontdekking.

VERKENNEN ZONDER BEPERKINGEN: Het is jouw universum om te verkennen. Je mag zelf bepalen of je dit te voet doet, in voertuigen met twee, vier of acht wielen, aan boord van je interstellaire vrachtschip of in de cockpit van je gevechtsschip. Jaag door de wolken, graaf diep onder de grond, verken uitgestrekte grottenstelsels en oeroude ruïnes.

LEID EEN ARMADA: Koop je eigen interstellaire vrachtschip, dat je kunt verbeteren en uitbreiden. Parkeer je favoriete ruimteschepen en bouw bewoonbare woonvertrekken en een cockpit, van waaruit je het bevel voert over je bemanning. Huur fregatten in om je te beschermen terwijl je in de diepe ruimte bent en stel een vloot vol bewapende schepen samen.

MAAK VERBINDING MET HET UNIVERSUM: Volg de verre stemmen van de kosmos en beleef wilde avonturen die antwoord geven op de grootste vragen over het universum. Jaag op de mysterieuze Atlas, zoek het centrum van het sterrenstelsel, help een gestrande reiziger of verrijk jezelf met de wijsheden van de eerste van jouw soort.

VOEL JE THUIS: Bouw je eigen, bewoonbare basissen, op welke planeet dan ook. Delf plaatselijke grondstoffen, verbouw zeldzame plantensoorten, bouw landingsplaatsen en handelscentra, maak verkenningsvoertuigen en race-circuits en plaats terminals waar specialisten nieuwe wapens en technologie ontwikkelen.

WERK AAN JE REPUTATIE: Ontmoet andere, intelligente levensvormen, die met je willen handelen of je hulp nodig hebben. Hoe je het heelal verkent en wie je besluit te helpen, is van invloed op je reputatie bij de verschillende soorten in de sterrenstelsels. Verbeter je reputatie om nieuwe deuren te openen.

HANDEL, VERVAARDIG EN VERBETER: Bouw en verbeter technologieën en koop blauwdrukken zodat je nieuwe componenten en extra modules kunt monteren op je ruimteschip, exopak en multitool. Hoe krachtiger je technologie, des te beter je bestand bent tegen vijandige omgevingen en des te meer er daar te halen valt.

SPEEL ONLINE MET VRIENDEN: Waar je ook bent in het sterrenstelsel, je hoeft je nooit alleen te voelen. Speel wanneer je wilt samen met maximaal drie vrienden en vecht gezamenlijk tegen piraten, bouw gigantische constructies, delf zeldzame materialen of verken de eindeloze diepten van de ruimte.

Productdetails

Ubi Soft
ps4G1154

Datasheet

PEGI Leeftijd
18+
Genre
Action

Specifieke referenties

ean13
3307216138129