• Helaas uitverkocht
Sony

Wireless Dualshock 4 Controller V2 Silver PS4

€ 64,99
Kies product conditie:
Aantal
  Helaas uitverkocht

 

Voor 16.00u besteld, dezelfde dag verzonden

 

Veilig betalen via IDEAL

 

Bestelling direct afhalen in onze Gameshop

De DualShock 4 controller beschikt over nieuwe verbeteringen voor de meest meeslepende game-ervaringen, inclusief een supergevoelige six-axis-sensor en een touchpad bovenop de controller dat een compleet nieuwe manier van gamen biedt. Met de nieuwe SHARE-toets kun je video's streamen en delen met slechts één druk op de knop.

Kenmerken:

- Directe uitzending - Deel met een druk op de SHARE-knop overwinningen en prestaties met vrienden via populaire sociale netwerken.
- Elk detail is hoorbaar - Geniet via de controller van hifi-geluidseffecten en chat met vrienden via de ingebouwde monoluidspreker en headsetaansluiting.
- Ervaar de actie - Niet alleen ziet en hoort u alles nog gedetailleerder, u voelt het ook dankzij de intensere trillingsmotoren.
- Precisieontwerp - Houd alles in de hand met nog meer comfort dankzij een nieuw ontwerp, terwijl verbeterde analoge sticks en knoppen voor nog meer precisie zorgen.
- Nieuwe ideeën - Bestuur, gebaar of teken met het touchpad. Het touchpad bevindt zich aan de voorkant van de controller en zorgt voor een vrijere manier van spelen.
- Gepersonaliseerd gamen - Vier gekleurde led's bieden een eenvoudige manier om spelers te identificeren en nuttige game-informatie te bekijken, zoals een personage dat grote schade oploopt.

Productdetails

Sony
ps4controller19

Datasheet

Aansluiting
Wireless

Specifieke referenties

ean13
711719895657