• Helaas uitverkocht

Kingdom Come Deliverance Royal Edition PS4

€ 29,99
Kies product conditie:
Aantal
  Helaas uitverkocht

 

Voor 16.00u besteld, dezelfde dag verzonden

 

Veilig betalen via IDEAL

 

Bestelling direct afhalen in onze Gameshop

De inhoud van de Royal Edition:

  • - De volledige game
  • - Treasures of the Past DLC
  • - From The Ashes DLC
  • - The Amorous Adventures of bold Sir Hans Capon DLC
  • - Band of Bastards DLC
  • - A Woman’s Lot DLC

Vier de eerste verjaardag van Kingdom Come Deliverance met deze Royal Edition heruitgave van deze verhaalgedreven first-person open-wereld-RPG die je onderdompelt in een episch avontuur in het heilige Romeinse Rijk. De Royal Edition combineert het basisspel met alle uitgebrachte DLC's én de aankomende "A Woman's Lot" content. Deze content vertelt het verhaal van Theresa. Ze is een meid die werkt in een molen en een jeugdvriendin van Henry.

Om de dood van je ouders te wreken strijd je tegen invallende troepen, voltooi je belangrijke missies en maak je invloedrijke keuzes. Verken majestueuze kastelen, diepe wouden, levendige dorpen en talloze andere realistische omgevingen in middeleeuws Bohemen!

Middeleeuws Bohemen

Bohemen ligt in het hart van Europa en is rijk aan cultuur, zilver en enorme kastelen. Maar na de dood van zijn geliefde heerser, keizer Karel IV, beleeft het koninkrijk donkere tijden. Oorlog, corruptie en ruzies verscheuren dit juweel van het heilige Romeinse Rijk. Eén van Karels zonen, Wenceslas, heeft de kroon geërfd. Maar anders dan zijn vader is Wenceslas een naïeve, genotzuchtige, weinig ambitieuze monarch. Zijn halfbroer en koning van Hongarije, Sigismund de Rode Vos, doorziet de zwakte van Wenceslas. Onder voorwendsel van goede bedoelingen, reist Sigismund naar Bohemen om zijn halfbroer te ontvoeren. Zonder koning op de troon, is Sigismund nu vrij om Bohemen te plunderen en zijn rijkdommen te grijpen.

Strijd voor wraak en de toekomst van je land

Te midden van deze chaos neem je de rol aan van Henry, de zoon van een smid. Aan je vredige leven komt een einde als je dorp wordt platgebrand en je hulpeloos moet toezien hoe je vrienden en familie worden afgeslacht door een groep huurlingen, onder bevel van koning Sigismund zelf. Ternauwernood ontkomen aan de wrede aanval, hef je het zwaard om terug te vechten. Zonder huis, familie of toekomst belandt je in het leger van heer Radzig Kobyla, die het verzet tegen de invasie leidt. Het lot trekt je steeds dieper mee in dit bloedige conflict, dat uitloopt op een grimmige burgeroorlog waarin je zult strijden voor de toekomst van Bohemen.

Vorm je eigen pad

Geniet van de eindeloze mogelijkheden die Kingdome Come je biedt: gebruik je reputatie of charisma om misdaden te onderzoeken en overtuig de inwoners van de Bohemen om je te vergezellen op je quests. Je kan obstakels op meerdere manieren overwinnen, hetzij door diplomatieke vaardigheden of brute kracht. Wat je ook besluit, je zal de consequenties onder ogen moeten zien. Maak gebruik van verschillende wapens en bouwgrondstoffen, neem deel aan historische veldslagen, beleger kastelen en leer de kunst van het zwaardvechten.

Een duister pad wacht op jou, vol moeilijke beslissingen, smerige quests, onverwachte verhaalwendingen en bloedige conflicten!

  • - Enorme, realistische open wereld - Majestueuze kastelen, enorme velden, ... Beleef een levende wereld gevestigd in het middeleeuwse Europa,      die dynamisch reageert op je acties, maar ook verder gaat zonder jou!
  • - Verbluffende graphics - Uitzonderlijke grafische details met een dynamische AI-systeem, dag en nacht cycli en veranderende weerpatronen.
  • - Non-lineair verhaal - Kies zelf hoe je missies voltooid, en aanvaard de gevolgen van je keuzes.
  • - Uitdagende gevechten - Op afstand, sluipend, of lijf-aan-lijf. Kies je wapens en voer tientallen combo’s uit in even spannende als meedogenloze    gevechten.
  • - Karakterontwikkeling - Verbeter je vaardigheden, verdien nieuwe voordelen en upgrade je uitrusting. 
  • - Dynamische wereld - Je acties beïnvloeden de reacties van de mensen om je heen. Ga je vechten, stelen, verleiden, dreigen, overtuigen of            onderhandelen? Je beslist het zelf.
  • - Historisch accuraat - Ontmoet historische personages en beleef de authentieke uitstraling van het middeleeuwse Bohemen.

Productdetails

PS41073

Datasheet

PEGI Leeftijd
18+
Genre
RPG

Specifieke referenties

ean13
4020628746391