Nieuwe producten

Nieuwe producten
Alle nieuwe producten
Afhalen weer toegestaan

Afhalen weer toegestaan

Vanaf 10 februari is het weer toegestaan om bestelling af te halen in onze winkel. Ook wel bekend als Click en Collect. Hieronder lichten we al onze verzendopties uitgebreid toe. 

Bestellingen zelf afhalen | Click en Collect

Het is vanaf nu weer mogelijk om zelf bestellingen af te halen. Dit kan in onze winkel aan de Stationsplein 31 te Zutphen. Helaas is het niet toegestaan om onze winkel te betreden. We zullen jouw bestelling aan je overhandigen aan de deur. Het is daarom noodzakelijk om van te voren een bestelling te plaatsen. Dit kan via deze website, of via social media, telefonisch (0575 511860) of email (info@hanieonline.nl). Zodra jouw bestelling klaar ligt nemen we telefonisch contact met je op. Dit zodat we een afhaal afspraak kunnen maken. Let op, vanuit de overheid dient hier minimaal 4 uur tussen te zitten.

Bij deze bezorg optie is het mogelijk om te betalen via iDeal of contant bij afhalen. Helaas is het momenteel niet mogelijk om te pinnen, dit omdat je onze winkel niet mag betreden. Bij bestellen via social media of email is betalen via Tikkie ook een optie. 

Haniel bezorgt

Liever jouw bestelling thuis laten bezorgen? Ook dat kan! Woon je in Zutphen, Warnsveld, Brummen of Eefde? Dan heb je geluk. Hier bezorgt Han namelijk zelf. Dit is een service voor onze vaste klanten en is daarom helemaal gratis. Een minimale besteding is hier niet voor nodig. Han brengt iedere dag (behalve op zondag) aan het einde van de middag of begin van de avond alle bestellingen rond. Jouw bestelling wordt daarom vaak nog dezelfde dag geleverd. 

Bij deze verzendmethode is het mogelijk om te betalen via iDeal of contant bij bezorging. Helaas is het momenteel niet mogelijk om te pinnen, dit omdat we geen mobiele pin bezitten. Bij bestellen via social media of email is betalen via Tikkie ook een optie. 

Bezorgen via PostNL

Woon je niet in de buurt van Zutphen? Dan bieden we bezorging via PostNL aan. Bestelling geplaatst op werkdagen voor 16.00 uur worden dezelfde dag nog verzonden. Kosten hiervoor bedragen € 1,99 voor brievenbus pakketten en € 4,99 voor grotere verzenddozen. 

Voor deze verzendmethode is iDeal de enige betaaloptie.