Boerderij Leven PS4

€ 24,99
Kies product conditie:
Aantal
Helaas uitverkocht

 

Voor 16.00u besteld, dezelfde dag verzonden

 

Veilig betalen via IDEAL

 

Bestelling direct afhalen in onze Gameshop

De terugkeer van de bestverkopende interactieve mysterieserie! Treed in de voetsporen van Aya Fumino, een schoolvriend die 15 jaar geleden naar verluidt bij een tragische moord betrokken was. Verken de prefectuur van Shimane, onthul aanwijzingen en gebruik de brieven die je aan elkaar hebt geschreven om haar jeugdvrienden op te sporen voor ondervraging. Maar misschien zullen deze vrienden, nu volwassenen die een vredig leven leiden, niet staan ​​te popelen om hun pijnlijke herinneringen weer boven te laten komen ...

Los een 15-jarig mysterie op - Vele jaren zijn verstreken sinds de laatste correspondentie met uw penvriend Aya Fumino. Terwijl die herinneringen lang zijn achtergebleven, is een bekentenis van moord geopenbaard in haar laatste brief weer opgedoken. Het is nu aan jou om de waarheid achter haar verdwijning bloot te leggen.

Een interactieve visuele roman - Navigeer je een weg door Aya's geboortestad, zoek naar aanwijzingen in de omgeving en confronteer haar vroegere vrienden die nu volwassen zijn geworden. Gebruik de items en het bewijs tot uw beschikking om ze te laten bekennen!

Een nieuwe manier om van het verhaal te genieten - Schakel de live-actiemodus op elk gewenst moment tijdens het spelen in om de locaties en inwoners van Shimane tot leven te zien komen.

De complete ervaring - Naast verschillende verbeteringen aan het spel, voegt Root Letter: Last Answer gloednieuwe epilogen toe die het verhaal van Aya Fumino afronden.

Een verhaal met verschillende uitkomsten - uw antwoorden op Aya's brieven zullen blijvende gevolgen hebben en uw relatie beïnvloeden. Kies je antwoorden zorgvuldig en vorm een ​​verhaal met maximaal vijf verschillende uitgangen.

PS4968

Datasheet

PEGI Leeftijd
16+
Genre
Adventure

Specifieke referenties

ean13
8720256139874