Over ons

Over ons

Wie zijn wij?

Hoi! Wij zijn Han en Tara Denkers van Haniel, een lokale Gameshop gespecialiseerd in entertainment. Wij geloven in goede service, persoonlijk contact en passie voor ons product.

Al 40 jaar

Met 40 jaar ervaring in de entertainment branche bezitten wij over enorm veel product kennis. Door constant op de hoogte te blijven van alle innovaties in de game industrie, gaan wij constant mee met de tijd. Hierdoor is Haniel al jaren een begrip in Zutphen en omgeving.

Passie voor ons product

Ieder merk in onze Gameshop is nauwkeurig onderzocht op kwaliteit, hierdoor werken wij alleen met de beste merken en leveranciers. Ook streven wij er naar om deze kwaliteitsproducten te leveren voor een concurrerende prijs. Dit alles resulteert in de beste producten voor een scherpe prijs!

Onze winkel

Onze winkel in Zutphen bestaat uit 250m2 vol entertainment. Al onze webshop producten zijn ook in onze winkel te vinden. Wil je dus graag een product zien, aanraken of passen? Dat kan in onze mooie Gameshop! Wij zijn 6 dagen per week open, met 1 koopavond. Ook zit er een grote parkeerplaats voor onze deur en zitten wij op nog geen 100 meter afstand van het treinstation van Zutphen. Hierdoor is onze winkel voor iedereen makkelijk bereikbaar.

Openingstijden

Ma - Vrij 12.00 uur t/m 18.00 uur

Za 10.00 uur t/m 17.00 uur

Elke laatste vrijdag van de maand koopavond tot 20.00 uur ivm Pokemonruilavond

Adresgegevens

Stationsplein 31
7201 MG Zutphen

KVK nummer:      08040807
BTW nummer:      0090.93.473.B.01