Team Haniel staat voor je klaar

Hulp nodig?

Bel ons via 0575 511 860 of kom gezellig langs in onze winkel.

Familie Denkers

Onze service

Klantenservice
7 dagen per week
Tweedehands
Bespaar veel geld
Inruilen
Korting op aankopen
Winkelen
Online en offline

Nieuwe producten

Nieuwe producten
Alle nieuwe producten

Over ons

Over ons

Wie zijn wij?

Hoi! Wij zijn Han en Tara Denkers van Haniel, een lokale Gameshop gespecialiseerd in entertainment. Wij geloven in goede service, persoonlijk contact en passie voor ons product.

Al meer dan 35 jaar

Met meer dan 35 jaar ervaring in de entertainment branche bezitten wij over enorm veel product kennis. Door constant op de hoogte te blijven van alle innovaties in de game industrie, gaan wij constant mee met de tijd. Hierdoor is Haniel al jaren een begrip in Zutphen en omgeving.

Passie voor ons product

Ieder merk in onze Gameshop is nauwkeurig onderzocht op kwaliteit, hierdoor werken wij alleen met de beste merken en leveranciers. Ook streven wij er naar om deze kwaliteitsproducten te leveren voor een concurrerende prijs. Dit alles resulteert in de beste producten voor een scherpe prijs!

Onze winkel

Onze winkel in Zutphen bestaat uit 300m2 vol entertainment. Al onze webshop producten zijn ook in onze winkel te vinden. Wil je dus graag een product zien, aanraken of passen? Dat kan in onze mooie Gameshop! Wij zijn 7 dagen per week open, met 6 koopavonden. Ook zit er een grote parkeerplaats voor onze deur en zitten wij op nog geen 500 meter afstand van het treinstation van Zutphen. Hierdoor is onze winkel voor iedereen makkelijk bereikbaar.

Openingstijden

Ma - Za 12.00 uur t/m 21.00 uur
Koopzondag 12.00 uur t/m 17.00 uur

Adresgegevens

Stationsplein 31
7201 MG Zutphen

KVK nummer:      08040807
BTW nummer:      0090.93.473.B.01

Hieronder een kleine impressie van onze winkel:

Merchandise Gameshop Haniel
Buitenkant Gameshop Haniel
Gameshop Haniel Buitenkant