• Helaas uitverkocht
Activision

Call of Duty Vanguard PS5

€ 29,99

verwachte release datum 5-11-2021

Kies product conditie:
Aantal
  Helaas uitverkocht

 

Voor 16.00u besteld, dezelfde dag verzonden

 

Veilig betalen via IDEAL

 

Bestelling direct afhalen in onze Gameshop

Strijd op alle fronten: voer luchtgevechten boven de Grote Oceaan, ga parachutespringen boven Frankrijk, verdedig Stalingrad met de precisie van een sluipschutter en beschiet vijanden in Noord-Afrika. De Call of Duty-serie is terug met Call of Duty: Vanguard, ontwikkeld door Sledgehammer Games, dat spelers meevoert in meeslepende WO2-gevechten op ongekende wereldschaal.

In een uiterst meeslepende singleplayer-campagne probeert een selecte groep soldaten uit verschillende landen de grootste dreiging ter wereld het hoofd te bieden. Spelers drukken ook hun stempel op Call of Duty’s kenmerkende Multiplayer-ervaring en een spannende nieuwe Zombies-ervaring, ontwikkeld door Treyarch.

Call of Duty: Vanguard luidt na de release ook een nieuwe en ongeëvenaarde integratie van Call of Duty®: Warzone™ in, met cross-play, cross-progression, cross-generation play en een uitgebreid schema aan gratis content na release, waaronder nieuwe Multiplayer-maps, speltypen, seizoen-events, community-feesten en meer

Productdetails

PS5G086

Datasheet

PEGI Leeftijd
16+
Genre
Shooter

Specifieke referenties

ean13
5030917295317