Turtle Beach

    Turtle Beach Recon Chat Headset PS4

    € 19,99
    Voor 16.00u besteld, vandaag verzonden
    Aantal
      Bijna uitverkocht!

     

    Voor 16.00u besteld, dezelfde dag verzonden

     

    Veilig betalen via IDEAL

     

    Bestelling direct afhalen in onze Gameshop

    Ga voor meer waar voor je geld met de TURTLE BEACH RECON CHAT headset voor PlayStation4.


    De RECON CHAT voor PS4 is licht van gewicht en omkeerbaar, en bevat bevat kenmerken zoals Turtle Beachs SpecsFit brilvriendelijke ontwerp over het oor met een unieke open oorschelp waardoor je gamegeluid via de televisie of het home entertainment systeem kunt horen. Daarnaast is er een sterk gevoelige microfoon en een grote 40 mm-speaker, plus handige in de kabel verwerkte bediening voor microfoon demping en chatvolume.

    Kenmerken:

    - Veelzijdige compatibiliteit: Werkt prima met PS4 Pro en PS4, evenals met PC, Mac en mobiele apparaten/tablets met een 3,5 mm-aansluiting.
    - Unieke open oorschelp: Je hoort de gamegeluiden van je televisie of home systeem in beide oren, terwijl je het chatgeluid via de headset hoort.
    - Brilvriendelijk: Draag probleemloos je bril en headset dankzij Turtle Beachs innovatieve SpecsFit uitsparing voor de bril.
    - Omkeerbaar ontwerp over het oor: Draag de headset over je rechter- of linkeroor, wat het meest comfortabel aanvoelt.
    - 40 mm-speaker van topkwaliteit: Een grote 40 mm-speaker over het oor levert kristalhelder chatgeluid.
    - Kristalhelder chatgeluid: Een verstelbare, sterk gevoelige microfoon die je stemgeluid goed en duidelijk opvangt
    - Handige in de kabel geïntegreerde bediening: Met de handige in de kabel geïntegreerde bediening heb je het chatvolume en microfoondemping binnen handbereik.

    - Lichtgewicht en comfortabel: Speel urenlang (of dagen) in alle comfort. GAMING HEADSET MET OFFICILE LICENTIE VOOR PLAYSTATION 4.

    Ga een tandje hoger om meer details in je game te horen. Zorg ervoor dat je goed wordt gehoord met de microfoon met noise-cancelling en de volumeregeling in het snoer, en speel urenlang met ultrazacht comfort.

    MEESLEPEND COMFORT:

    Het ontwerp van licht materiaal zorgt ervoor dat je comfortabel kunt gamen. De oorschelpen van traagschuim vormen zich naar je oor, waardoor je gamegeluiden niet door achtergrondgeluiden worden verstoord. De hoofdbeugel met kussen verlaagt de druk,
    zodat je urenlang kunt spelen.

    EENVOUDIGE BEDIENING:

    De RIG 400HS biedt eenvoudige toegang tot de knoppen die je het vaakst gebruikt, zodat je op je game gefocust kunt blijven. Stel direct het volume in en mute je microfoon met de bediening in het snoer.

    HOOGWAARDIG GELUID:

    Met de drivers van 40 mm ervaar je een explosieve gameaudio, waardoor je je midden in de actie bevindt. Met de verlengde microfoon met noise-cancelling ben je altijd klaar voor een chat en horen je teamleden altijd luid en duidelijk wat je zegt.

    Productdetails

    Headset011
    1 Item

    Datasheet

    Aansluiting
    3,5 MM Jack Plug