• Helaas uitverkocht
Razer

Razer Thresher Ultimate Wireless Surround Gaming Headset PS4

€ 259,99

Pakketinhoud:

  • • Razer Headset stand
  • • Base station
  • • Razer Thresher 7.1 Ultimate
  • • Gebruikershandleiding
  • • USB-dongle voor draadloze verbinding
  • • 2 jaar fabrieksgarantie
Aantal
  Helaas uitverkocht

 

Voor 16.00u besteld, dezelfde dag verzonden

 

Veilig betalen via IDEAL

 

Bestelling direct afhalen in onze Gameshop

De Razer Thresher Ultimate voor de Xbox One beschikt over Dolby Headphone en geeft het geluid levensecht weer. Of je nu moet bepalen uit welke richting de vijanden komen of jouw vliegtuig dat langs vliegt wilt horen: alle details zullen zeer helder klinken. Dit zorgt voor een intensieve game-ervaring waarbij jij altijd een voorsprong hebt op je medespelers.

Een lag-free draadloze verbinding en digitale microfoon voor kristalheldere communicatie:

Met de Razer Thresher Ultimate voor de Xbox One ben je verzekerd van een lag-free verbinding tot wel 12 meter. Dankzij de intrekbare digitale microfoon kun je zelfs bij veel lawaai met je teamgenoten communiceren, zodat ze jouw commando's altijd helder en duidelijk horen.

Lichte oorkussens van kunstleer voor urenlang comfort:

De hoofdtelefoon is zo ontworpen dat hij zelfs tijdens intense gamemarathons nog volledig comfortabel zit. De lichte oorkussens zijn gemaakt van traagschuim en kunstleer, zodat ze zich vormen naar de vorm van jouw hoofd. Nu kun je uren blijven gamen zonder dat je jouw oren even rust moet geven.

Razer Headset stand met Base Station

De Razer Thresher 7.1 Ultimate gaming headset wordt geleverd met een fenomenale Razer headset stand met Base Station. Met de headset stand kun je gemakkelijk de headset netjes opbergen door de headset simpel aan de stand op te hangen. De headset stand beschikt over een draadloos base station ontvanger waarmee je gemakkelijk kunt schakelen tussen je PC en console

Extreem comfortabel

De Razer Thresher 7.1 Ultimate PlayStation 4 gaming headset is de complete oplossing voor al jouw game audio. Naas het leveren van lag-free 2.4 GHz wireless audio onderdompeling, focust deze zeer exclusieve gaming headset vol met klasse zich op extreem comfort. De oorkussens van de Thresher zijn bekleed met kunstleer en licht van gewicht door het traagschuim, wat ook zorgt voor dat de headset lekker voelt aan je hoofd. Het nieuwe flagship model van Razer beschikt verder over ingebouwde sneltoetsen en een intrekbare digitale microfoon zodat je direct en ten alle tijde in de game gemakkelijk de microfoon en het volume kunt regelen. De batter gaat maar liefst tot 16uur lang mee.

Duurzaamheid

De batterij van de Thresher 7.1 Ultimate gaat bij helemaal opgeladen tot maar liefst tot 16 uur lang mee. Gaming marathons zijn geen probleem voor deze headset.

Dolby 7.1 Headphone positionele audio

De Razer Tresher 7.1 Ultimate laat zijn klasse horen met Dolby Headphone 7.1 voor een ongeëvenaard audio ervaring. Met Dolby 7.1 hoor je tot in zeer specifiek detail het omgevingsgeluid binnen de game, ideaal voor bijvoorbeeld shooters of first person games. Je vijanden hoor je van al in de verte aankomen waarmee je je positie zeer zorgvuldig kan uitkiezen om je tegenstander op het juiste moment uit te schakelen. Het geluid staat garant voor een zeer realistische en meeslepende game-ervaring. 

Productdetails

Razer
Headset025

Datasheet

Aansluiting
Wireless