G-Lab Korp 200 Wired Gaming Headset PS4

€ 39,99

Ook geschikt coor andere consoles met 3,5mm Jack aansluiting!

Aantal
Helaas uitverkocht

 

Voor 16.00u besteld, dezelfde dag verzonden

 

Veilig betalen via IDEAL

 

Bestelling direct afhalen in onze Gameshop

Brede compatibiliteit van apparatuur: Maak verbinding met vrijwel elk apparaat, inclusief PS5, PS4 Xbox One Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch, PC via een 3,5 mm kabel.

GEMAAKT VOOR LANGDURIGE GAMESESSIES

De Korp 200 biedt duurzaam comfort voor langdurige gamesessies dankzij de zelfinstellende hoofdband en zachte oorschelpen. De glanzend witte afwerking maakt dit de ideale headset voor PC, Xbox One, PS4 en mobiel gamen. Bovendien licht het op met een koele, blauwe kleur.

EXPLOSIEVE BAS:

Het X-Tra Bass geluidssysteem van de Korp 200 versterkt elk geluid voor een uiterst realistische geluidsweergave. De Korp Chromium bestrijkt het volledige hoorbare geluidsspectrum - van 20 tot 20.000 Hz - dus je weet zeker dat je geen enkel geluid mist!

COMFORTABEL EN AANGENAAM:

De universele hoofdband van de Korp 200 past zich automatisch voor een ultieme pasvorm aan. De prestaties worden verbeterd door slim geplaatste knoppen op de in-line afstandsbediening, zoals dempen en volume.

AANPASBARE EN FLEXIBELE MICROFOON:

De draaibare microfoon biedt het beste van twee werelden. Hij kan nauwkeurig worden gepositioneerd zodat elke gamer goed met teamgenoten kan communiceren en kan gemakkelijk worden weggedraaid als hij niet nodig is.

Headset115

Datasheet

Aansluiting
3,5 MM Jack Plug

Specifieke referenties