Turtle Beach Ear Force Stealth 600 Gen 2 Wireless Headset White

€ 99,99

Wireless Surround Sound headset

Werkt met PS4 PS5 en Nintendo Switch

Aantal
Bijna uitverkocht!

 

Voor 16.00u besteld, dezelfde dag verzonden

 

Veilig betalen via IDEAL

 

Bestelling direct afhalen in onze Gameshop

De Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 draadloze gamingheadset is de opvolger van de bestverkopende Stealth 600 draadloze gamingheadset voor PlayStation4 en PlayStation4 Pro en bevat een nieuwe draadloze mini-USB-zender voor een stabiele verbinding. Ook nieuw aan de Stealth 600 Gen 2 is een grotere opklap- en dempbare microfoon voor heldere chat en naadloze integratie in de headset wanneer gedempt. De ademende oorkussens zijn opnieuw ontworpen en het exclusieve ProSpecs brilvriendelijke ontwerp biedt verbeterd comfort tijdens lange gamingsessies. Het beroemde Superhuman Hearing van Turtle Beach biedt spelers het ultieme voordeel via nauwkeurig afgestemde 50-mm speakers voor een meeslepende en onverstoorde geluidservaring.

Kenmerken:

Draadloze verbinding:

Een draadloze mini-USB-zender biedt betrouwbaar gamegeluiden en een stabiele draadloze verbinding op PS4 en PS4 Pro. De zender biedt een eenvoudige plug-and-play-aansluiting zodat je gelijk aan de slag kunt.

Precieze geluidsnauwkeurigheid:

Afgestemd voor vervormingsvrije geluiden met precieze en realistische richtingsnauwkeurigheid, waardoor je elk belangrijk detail hoort voor een beslissend voordeel.

2e generatie opklap- en dempbare microfoon:

Turtle Beach heeft voicechat opnieuw verbeterd met een grote, sterk gevoelige en hoogwaardige microfoon. De 2e generatie microfoon verbetert chathelderheid en is naadloos te integreren in de headset wanneer deze wordt opgeklapt om te dempen.

Betere pasvorm, beter geluid:

Uniek gevormde oorkussens met zacht ademend materiaal voor meer comfort tijdens lange gamingsessies, een breder geluidsbereik en een betere diepteperceptie.

Robuust ontwerp:

Het versterkte hoofdband- en scharnierontwerp garandeert duurzaamheid en functionaliteit, waardoor de headset op de lange termijn zo goed als nieuw blijft.

Krachtig, versterkt geluid:

Verfijnde akoestiek van de oorkussens en deskundig afgestemde 50-mm speakers met krachtige versterking bieden geavanceerde geluidsfuncties, zoals Superhuman Hearing, variabele microfoonmonitor en geluidsvoorinstellingen voor een beslissend voordeel met nauwkeurig en meeslepend geluid.

Brilvriendelijk:

Het exclusieve en gepatenteerde ProSpecs Brilvriendelijk Systeem van Turtle Beach bevat oorkussens van dubbel schuim met zachter schuim in het gedeelte dat tegen je bril rust, zodat de druk wordt verlicht en gamers met een bril comfortabel kunnen spelen.

Superhuman Hearing:

Met de exclusieve Superhuman Hearing-geluidsinstelling van Turtle Beach heb je een voordeel in de game, doordat je alle subtiele maar belangrijke geluiden kunt horen, zoals de voetstappen van een vijand die je van achteren besluipt, andere spelers die hun wapen herladen voor een hinderlaag en voertuigen vol versterking in de verte. Het is cruciale informatie voor de snelle, allesbepalende beslissingen die geweldige gamers onderscheiden van de rest. Hear Everything, Defeat Everyone.

Variabele microfoonmonitor:

Hoor je eigen stem en pas deze aan terwijl je chat met vrienden, zodat je je altijd bewust bent van je eigen volume en niet hoeft te schreeuwen.

Eenvoudige toegang tot geluidsvoorinstellingen:

Verbeter je gameplay-ervaring met één druk op de knop dankzij vier kenmerkende Turtle Beach-geluidsvoorinstellingen, waaronder Bass Boost, Signature Sound, Treble Boost en Vocal Boost.

Batterijvermogen van 15 uur:

Een geïntegreerde oplaadbare batterij en meegeleverde USB-C-oplaadkabel biedt maximaal 15 uur gameplezier per lading. Je bent dus altijd klaar om te spelen.

Alle voordelen:

- Heldere gamechat: opnieuw ontworpen 2e generatie opklap- en dempbare microfoon integreert nu naadloos in de headset wanneer gedempt en een microfoon met een grotere diameter biedt heldere chat.
- Zacht comfort en robuust ontwerp: zachte, ademende oorkussens en het geïntegreerde ProSpecs brilvriendelijk systeem biedt comfort tijdens lange gamingsessies en de versterkte hoofdband en scharnier garanderen duurzaamheid.
- Competitief geluidsvoordeel: hoor elk belangrijk detail dankzij de exclusieve Turtle Beach Superhuman Hearing-geluidsinstelling en vier kenmerkende geluidsvoorinstellingen.
- Verbeterd geluid voor gaming: met verfijnde akoestiek van de oorkussens en deskundig afgestemde 50-mm speakers voor nauwkeurig en meeslepend geluid voor een beslissend voordeel.
- Batterijvermogen van 15 uur: wees altijd klaar om te spelen dankzij een batterijvermogen van 15 uur per lading en een stabiele verbinding met de console dankzij een nieuwe draadloze mini-USB-zender.

Aansluitingen:

- PlayStation4, PlayStation4 Pro, Nintendo Switch* via draadloze USB-zender.

*Draadloze compatibiliteit met Nintendo Switch alleen ondersteund via USB-verbinding in gedokte modus. Chat beschikbaar voor games die deze mogelijkheid bieden.

Specificaties:

- Speakers: 50 mm met neodymiummagneten.
- Frequentierespons: 20 Hz 20 kHz.
- Oorkussenontwerp: Over het oor (gesloten).
- Oorkussenmateriaal: Stof met schuimkussen.
- Microfoonontwerp: Opklapbaar en omnidirectioneel.
- Batterij: Oplaadbare 900mAh lithium-polymeer.

Inhoud verpakking:

- Turtle Beach Stealth 600 Gen 2-gamingheadset.
- USB-C-oplaadkabel.
- Draadloze mini-USB-zender.
- Snelstartgids.
- Turtle Beach-sticker.

Headset165
1 Item

Datasheet

Aansluiting
Wireless

Specifieke referenties