• Helaas uitverkocht
Sony

Playstation 4 VR Camera

€ 29,99
Kies product conditie:
Aantal
  Helaas uitverkocht

 

Voor 16.00u besteld, dezelfde dag verzonden

 

Veilig betalen via IDEAL

 

Bestelling direct afhalen in onze Gameshop

De PlayStation Camera is je toegangspoort tot ongelooflijke virtuele werelden, en in combinatie met de PS VR-richtcontroller is elk schot dat je afvuurt verbluffend nauwkeurig.

Met de dubbele lenzen wordt de bol van de controller gevolgd, terwijl de dieptegevoelige 3D-technologie je headset in de game positioneert. De camera is een onmisbaar onderdeel van je PS VR-systeem en opnieuw ontworpen met een verstelbare standaard voor eenvoudige plaatsing. Bovendien kun je er meer functies van je PS4 mee ontgrendelen.

Met de PlayStation Camera kun je niet alleen zien, horen, juichen en je fantastische prestaties met vrienden delen. Het is ook je toegangspoort tot adembenemende Virtual Reality-werelden dankzij PlayStation VR-ondersteuning. Het stijlvolle, nieuw vormgegeven model wordt ook geleverd met een verstelbaar standaard, zodat het eenvoudiger dan ooit is om je legendarische gamesessies vast te leggen.

PlayStation Camera beschikt over een groot aantal functies, zoals:

  • - Het uitzenden van video's: zend een livestream van jezelf en je gameplay uit naar de hele wereld.
  • - Gezichtsherkenning: Gebruik de PlayStation Camera voor gezichtsherkenning om je direct handsfree aan te melden op je PS4.
  • - Stemherkenning: Geef opdrachten in de game, doorzoek je bibliotheek en start games met slechts een paar eenvoudige woorden.
  • - Nauwkeurige bewegingsregistratie: Wees je tegenstanders te snel af en bestuur bepaalde games met je bewegingen door nauwkeurige hoofd- en     bewegingsregistratie.

Productdetails

Sony
PS4accessoireG015

Datasheet

Aansluiting
USB aansluiting

Specifieke referenties

ean13
711719845256