• Nieuw

Call of Duty Black Ops Cold War PS4

€ 59,99

Verwachte Release datum 13-11-2020

Kies product conditie:
Aantal
Verwachte release datum 13-11-2020

 

Voor 16.00u besteld, dezelfde dag verzonden

 

Veilig betalen via IDEAL

 

Bestelling direct afhalen in onze Gameshop

Upgrade info:

De PS4  versie van Cold War is speelbaar op Next Gen consoles, zonder Upgrade (backwards compatible en zonder de verbetere kwaliteit).

  • - Upgrade naar PS5 bij fysieke aankoop PS4 > upgrade naar PS5 is wel mogelijk voor meerprijs van 10,-
  • Let wel: PS4 disc moet altijd in een PS5 console met disc mogelijk aanwezig zijn om de game te spelen).

De iconische Black Ops-serie is terug met Call of Duty: Black Ops Cold War, het directe vervolg op het originele en geliefde Call of Duty: Black Ops.

Campaign:

Black Ops Cold War gooit fans in het heetst van de strijd van het geopolitieke conflict tijdens de Koude Oorlog in het begin van de jaren tachtig. Niets is wat het lijkt in de aangrijpende singleplayer Campaign, waarin spelers tegenover historische figuren en de harde werkelijkheid komen te staan tijdens een gevecht dat zich uitstrekt over de hele wereld op iconische locaties zoals Oost-Berlijn, Vietnam, Turkije, het KGB-kwartier van de Sovjets en meer.

Als elite-agent volg je het spoor van een duister figuur genaamd Perseus, die op een missie is om de machtsverhoudingen in de wereld te verstoren en de loop van de geschiedenis te wijzigen. Onderneem een reis naar het onheilspellende centrum van een wereldwijde samenzwering met iconische personages als Woods, Mason en Hudson en een nieuwe groep agenten die een plan proberen te dwarsbomen waar al tientallen jaren aan is gewerkt.

Multiplayer + Zombies:

Naast de Campaign brengen spelers een Koude Oorlog-arsenaal aan wapens en uitrusting mee in de nieuwe generatie Multiplayer- en Zombies-ervaringen.

Welkom bij de afgrond. Welkom bij Call of Duty: Black Ops Cold War.

PS41360
2020-08-04

Datasheet

PEGI Leeftijd
18+
Genre
Shooter

Specifieke referenties

ean13
4020628714536