• Helaas uitverkocht
FR-TEC

Fr-Tec Hurricane MKII Racestuur PS4 Switch & PC

€ 99,99
Aantal
  Helaas uitverkocht

 

Voor 16.00u besteld, dezelfde dag verzonden

 

Veilig betalen via IDEAL

 

Bestelling direct afhalen in onze Gameshop

Dit is het Hurricane MKII Racestuur voor de Playstation 4, Playstation 3, PC, Switch Het stuur beschikt over een schakelpook waarmee je omhoog en naar beneden kunt schakelen. Voor de echte race fanaat zitten er op de achterkant van het stuur ook flippers om mee schakelen. Daarnaast kun je de gevoeligheid van sturen instellen voor het type race spel dat je speelt.

 

De complete set voor de ultieme race ervaring

De Hurricane Racestuur MKII beschikt over een siliconen rand, waardoor je tijdens het racen constant een goede grip hebt. Aan de onderkant van het racestuur zitten zuignappen die ervoor zorgen dat het wiel goed op zijn plek blijft. Er wordt daarnaast een pedalen set meegeleverd met een gas- en een rempedaal. 

Je kunt het stuur maximaal 270 graden draaien en door de vibratiemotor voelen trillingen super realistisch aan.

Racen in je eigen stijl

Door de extra schakelpook kun je zelf kiezen hoe jij je race rijdt. De schakelpook is ideaal voor Games die zich afspelen op de openbare weg en met de schakelflippers wordt het racen in echte raceauto’s super realistisch.

Gevoeligheid racestuur  instellen

Met deze racing wheel heb je de mogelijkheid om de gevoeligheid van het stuur in te stellen. Je hebt keuze uit 3 standen. Je kunt ervoor kiezen dat het stuur bij een kleine beweging al direct reageert of dat je een grotere cirkelbeweging moet maken.  Afhankelijk van het type racegame die je speelt kun je dus de gevoeligheid instellen.

Vibratie feedback

De Hurricane MKII racestuur heeft vibratie feedback. Dit betekent dat het stuur trilt als je over bjivoorbeeld over hobbels rijdt, botst etc.

De Hurricane MKII wheel

Het Hurricane Race stuur  is geschikt voor meerdere platformen zoals de Playstation 4, Playstation 3, PC en de Switch. Het stuur is helaas niet geschikt voor de Xbox.

Kenmerken

– Hurricane Race stuur 

– Geschikt voor de Playstation 4, PS3, PC, Switch

– Draaicirkel van 270 graden

– Schakelen met zowel de flippers als de pook

– Vibration feedback

– Afmetingen stuur: 415x324x271 mm

Productdetails

FR-TEC
racestuur21