Elecronic Arts

  FC 24 Nintendo Switch Standard Edition

  € 54,99

  release 29 september 2023

   

  Kies product conditie:
  • Nieuw
  Aantal
    Pre-order

   

  Voor 16.00u besteld, dezelfde dag verzonden

   

  Veilig betalen via IDEAL

   

  Bestelling direct afhalen in onze Gameshop

  Release datum 29-09-2023

  Beschrijving Nederlands English FrenchEA SPORTS FC 24 is een nieuw tijdperk voor The World's Game: meer dan 19.000 volledig gelicenseerde spelers, meer dan 700 teams en meer dan 30 competities die samenspelen in de meest authentieke voetbalervaring die ooit is gecreëerd.

  Voel je dichter bij de wedstrijd met drie baanbrekende technologieën die in elke wedstrijd voor ongekend realisme zorgen: HyperMotionV**, PlayStyles optimised by Opta en een ingrijpend gewijzigde Frostbite Engine.

  HyperMotionV neemt de wedstrijd op zoals hij daadwerkelijk gespeeld wordt, waarbij gebruik wordt gemaakt van volumetrische gegevens van meer dan 180 professionele heren- en dameswedstrijden om ervoor te zorgen dat de beweging van spelers in de game nauwkeurig de actie uit het echte leven op het veld weergeven.

  PlayStyles geven sporters dimensies, waarbij gegevens van Opta en andere bronnen geïnterpreteerd worden tot kenmerkende vaardigheden die het realisme en de individualiteit van elke speler verhogen.

  De ingrijpend gewijzigde Frostbite Engine levert The World's Game in levensechte details en maakt elke wedstrijd nog meeslepender.

  Ontwikkel clublegendes en verbeter spelers met de gloednieuwe Ultimate Team Evolutions, en verwelkom damesvoetballers op het veld, naast de heren, om je droomelftal samen te stellen.

  Schrijf je eigen verhaal in Managers- en Spelerscarrière en ga met vrienden het veld op met cross-play*** in Clubs en VOLTA FOOTBALL.

  EA SPORTS FC 24 is het volgende hoofdstuk in een meer vernieuwende toekomst van het voetbal.

  Dit spel bevat optionele in-game aankopen van virtuele valuta waarmee je virtuele in-game items kunt kopen, inclusief een willekeurige selectie virtuele in-game items.

  FC-punten niet verkrijgbaar in België.

  **HyperMotionV-technologie alleen beschikbaar op de PlayStation 5.

  ***Cross-play ingeschakeld in bepaalde modes op platforms van dezelfde generatie. Cross-play niet beschikbaar in Switch-versie.

  Productdetails

  Switch727

  Datasheet

  PEGI Leeftijd
  3+
  Genre
  Sport

  Specifieke referenties

  ean13
  5035224125128