Fifa 22 PS5

€ 64,99
Kies product conditie:
Aantal
Bijna uitverkocht!

 

Voor 16.00u besteld, dezelfde dag verzonden

 

Veilig betalen via IDEAL

 

Bestelling direct afhalen in onze Gameshop

EA SPORTS FIFA 22, Powered by Football, op PlayStation5 en Xbox Series X|S brengt de game nog verder de toekomst in met baanbrekende next-gen HyperMotion-gameplaytechnologie die elk moment van de wedstrijd nog intenser maakt. HyperMotion integreert geavanceerde motion capturegegevens van volledige teams en machinaal leren om de gameplay in elke wedstrijd in FIFA 22 naar een hoger niveau te tillen, waarbij de kracht van de volgende generatie consoles wordt benut voor de meest realistische, responsieve en soepele gameplay-ervaring die we ooit hebben gebouwd. FIFA 22 brengt een nieuw seizoen met innovaties in elk speltype; geniet van meer consistentie tussen de palen met een herontworpen keeper die voor meer rust zorgt op de belangrijkste positie op het veld, maak je voetbaldromen werkelijkheid door je aangepaste club aan te maken en als manager naar successen te loodsen in het speltype Carrière, word beloond voor je stijl met opnieuw ontworpen gameplay in VOLTA FOOTBALL, zie de meest gedenkwaardige spelers ter wereld terug als FIFA Ultimate Team Heroes en voel de sfeer van je volgende belangrijke wedstrijd met de meest meeslepende wedstrijddagervaring ooit gezien in EA SPORTS FIFA.

HYPERMOTION-GAMEPLAYTECHNOLOGIE:
HyperMotion, dat gloednieuw is voor EA SPORTS FIFA en op de next-gen consoles gebruikt wordt, combineert voor de eerste keer ooit twee technologieën, waardoor voetbalgameplay herschreven wordt.

Geavanceerde 11-tegen-11-wedstrijd motion capture: Xsens-pakken maken voor het eerst motion capture mogelijk van 22 profvoetballers die met hoge intensiteit spelen. Deze ongekende hoeveelheid kwalitatief hoogstaande menselijke bewegingsgegevens sturen aan hoe zowel individuen als teams bewegen in FIFA 22.

Machinaal leren: ons eigen hypermodern algoritme voor machinaal leren leert van meer dan 8,7 miljoen frames geavanceerde motion capture van wedstrijden en schrijft dan in realtime nieuwe animaties om organisch voetbalrealisme te creëren voor allerlei interacties op het veld.

Het resultaat is een meer realistische, beter reagerende en vloeiender gameplayervaring in elke wedstrijd in elke speltype van FIFA 22 op next-gen consoles.

Authentieke bewegingen van het hele team:
De Xsens-pakken zijn een fundamentele stap voorwaarts en worden gebruikt om gegevens op te nemen van alle 22 profvoetballers die met hoge intensiteit spelen. Gegevens die zijn opgenomen van elke aanraking, tackle, sprint en duel resulteren in de grootste animatievernieuwing in de geschiedenis van FIFA, met meer dan 4000+ nieuwe toegevoegde animaties - meer dan drie keer zoveel als in FIFA 21 -waardoor elke speler in de game fysieker en intenser speelt en beter reageert, om de meest waarheidsgetrouwe bewegingen in de geschiedenis van EA SPORTS FIFA te ontgrendelen.

ML - Flow:
Ons machinaallerenalgoritme heeft opnieuw uitgevonden hoe animaties in sportgames werken en levert betere vloeiende beelden en visueel realisme dan ooit tevoren. Het ML - Flow-algoritme, dat leert van meer dan 8,7 miljoen frames geavanceerde 11-tegen-11 wedstrijdopnames, schrijft in realtime nieuwe animaties waardoor spelers kunnen aanpassen hoe ze met hun passen uitkomen en hoe ze naar de bal lopen om deze vloeiender te kunnen controleren of te schieten.

Tactische A.I.:
Tactische A.I., dat wordt aangedreven door de kracht van de nieuwe generatie consoles, creëert een meer diepgaande intelligentie voor 22 spelers, wat elke individuele voetballer de mogelijkheid geeft om de opstellingen en bewegingen van teamgenoten en tegenstanders beter te begrijpen om een nieuw niveau van tactisch realisme te creëren. In de aanval kunnen spelers nu tot 6 keer meer beslissingen per seconde nemen, wat leidt tot beter bewustzijn van hun omgeving, slimmere loopacties in de opbouw en meer snelheid bij het reageren op losse ballen. De herschreven verdedigende AI betekent dat teams nu meer als eenheid opereren, waardoor ze hun vorm op het veld behouden en de vrije ruimte dekken.

Kinetische luchtduels:
Verbeterde technologie voor interactie tussen twee spelers synchroniseert spelersanimaties, waardoor meer realisme en reactiesnelheid wordt gecreëerd als ze springen in het gevecht om de bal. Kijk hoe verdedigers duwen, trekken en duelleren bij voorzetten, het wegwerken van de bal en lange passes, waardoor er meer kwaliteit komt in kopsituaties en er duidelijkere uitkomsten zijn wanneer spelers vechten om als eerste bij de bal te zijn.

Beheerste balcontrole:
Het controleren van de bal, dat wordt aangedreven door de vernieuwde animaties, verloopt in FIFA 22 natuurlijker en vloeiender dan ooit tevoren. Langere animaties met twee aanrakingen geven je meer controle over ballen door de lucht, meer wendbaarheid als je een bal over de grond stillegt en meer kracht bij het afschermen van de bal om je nieuwe manieren te geven om de weg naar voren te zoeken in de aanval.

Menselijke spelers:
De nieuwe spelersanimaties zonder bal en omgevingsgedrag, die worden aangestuurd door geavanceerde 11-tegen-11-wedstrijd motion capture, brengen personages op het veld mede tot leven. Kijk hoe tegenstanders praten, wijzen en elkaar aanwijzingen geven op basis van de actie, met verbeterde motoriek op basis van intensiteit die meer aansluit bij de ernst van de situatie om FIFA realistischer en meeslepender dan ooit te maken.

PS5068
1 Item

Datasheet

PEGI Leeftijd
3+
Genre
Sport

Specifieke referenties

ean13
5035223124788