• Nieuw

NHL 22 PS5

€ 69,99
Kies product conditie:
Aantal
Helaas uitverkocht

 

Voor 16.00u besteld, dezelfde dag verzonden

 

Veilig betalen via IDEAL

 

Bestelling direct afhalen in onze Gameshop

Welkom op Yara, een tropisch paradijs dat vastzit in het verleden. Antón Castillo is de dictator van Yara en wil zijn natie koste wat kost terugbrengen naar zijn oude glorie. Zijn zoon Diego volgt in zijn bloederige voetstappen. Word een guerrillastrijder en leg hun onderdrukkende regime in as! 

VECHT VOOR DE VRIJHEID 

Speel als Dani Rojas, een inwoner van Yara, en vecht aan de zijde van een hedendaagse guerrillarevolutie om Yara te bevrijden! 

YARA, EEN VERSCHEURD LAND 

Vecht tegen Castillo's regime in de meest uitgebreide Far Cry® tot nu toe, door jungles, op stranden, en in vergane stedelijke omgevingen van een complete eilandstaat. 

GUERRILLA-VUURKRACHT 

Gebruik een arsenaal aan geïmproviseerde wapens, rugzakken en voertuigen om Castillo's meedogenloze regime ten val te brengen. 

 

De Ultimate Edition van Far Cry® 6 bevat de volledige game en de volgende digitale content: 

  • DE SEASON PASS  

 

Breid je ervaring uit met de Season Pass*: 

  • Omarm het nalatenschap van Far Cry en speel als de slechteriken met de FAR CRY® 6 Season Pass. In drie afzonderlijke DLC's kruipen de spelers in de huid van Vaas MontenegroPagan Min en Joseph Seed (alle drie gespeeld door de oorspronkelijke cast), terwijl ze vechten om aan hun verwrongen geesten te ontsnappen.  

  • Reis terug naar de verre toekomst van 2007 met het veelgeprezen FAR CRY® 3: Blood Dragon, nu volledig beschikbaar in de Classic Edition.    

 

  • Bevat de 'Blood Dragon Set', met 7 Blood Dragon-items die je in FAR CRY® 6 kunt gebruiken, de outfit 'Blood Dragon Gear Set', de wapens 'AJM9' en 'Kobracon', het voertuig 'Omega Enforcer', de wapentalisman 'KillStar', de Fang for Hire 'K-9000' en de voertuig-Chibi 'Blood Dragon'. 

 

 

 

Pre-orderbonus 

Pre-order nu om toegang te krijgen tot het Libertad Pack*. Dit pack bevat de 'Libertad Outfit' voor je trouwe Chorizo en het hypermoderne wapen 'Discos Locos'. Deze discwerper laat je vijanden dansen op hun eigen graf.

PS5079

Datasheet

PEGI Leeftijd
12+
Genre
Sport

Specifieke referenties

ean13
5030944123867