Street Fighter 6 PS5

  € 49,99
  Kies product conditie:
  • Nieuw
  • Gebruikt
  Aantal
    02-06-2023

   

  Voor 16.00u besteld, dezelfde dag verzonden

   

  Veilig betalen via IDEAL

   

  Bestelling direct afhalen in onze Gameshop

  Hier is Capcoms nieuwe uitdager! Street Fighter 6 vertegenwoordigt de volgende evolutie van de serie.

  De Street Fighter 6-ervaring, die wordt aangedreven door Capcoms eigen RE ENGINE, bestaat uit drie verschillende speltypen: World Tour, Fighting Ground en Battle Hub.

  Kenmerken:

  Gevarieerde groep van 18 vechters:
  Speel tegen legendarische meesters en favorieten van fans zoals Ryu, Chun-Li, Luke, Jamie, Kimberly en meer in deze nieuwste editie waarin elk personage prachtig opnieuw is ontworpen en geweldige filmachtige specials heeft.

  Heers in Fighting Ground:
  Street Fighter 6 biedt een zeer ontwikkeld gevechtssysteem met drie besturingstypes - Classic, Modern en Dynamic - waardoor je snel op je vaardigheidsniveau kunt spelen.

  De nieuwe functie Real Time Commentary voegt veel spanning toe aan een competitieve wedstrijd en geeft makkelijk te begrijpen uitleg over je gameplay.

  De Drive Gauge is een nieuw systeem om te beheren wat je hebt opgebouwd. Gebruik het met beleid om de overwinning te claimen.

  Verken de straten in World Tour:
  Ontdek de betekenis van kracht in World Tour, een meeslepend speltype met een verhaal voor één speler. Verken Metro City en ver daarbuiten met je avatar. Maak kennis met meesters die je onder hun hoede nemen en je hun stijl en technieken leren.

  Zoek rivalen in de Battle Hub:
  De Battle Hub vertegenwoordigt een belangrijk speltype van Street Fighter 6 waarin spelers zich kunnen verzamelen, communiceren en samen sterker worden. Gebruik de avatar die je maakt in World Tour om de spelkasten in de Battle Hub-ruimte te bekijken en tegen andere spelers te spelen, of ga naar de Game Center om te genieten van een aantal van Capcoms klassieke arcadegames.

  Jouw pad om een World Warrior te worden begint hier.

  Productdetails

  PS5216

  Specifieke referenties

  ean13
  5055060953464